Špela Stramšek Shayala

univ. dipl. kulturologinja, je plesno izobrazbo pridobila na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani, Oddelek za izrazni ples, prof. Vilma Rupnik. Poleg plesnega izobraževanja je opravila tudi pedagoško izobraževanje za izrazni ples za otroke. Izobrazbo za orientalske plese in brazilsko sambo je pridobivala na seminarjih in delavnicah priznanih plesalk in plesalcev. Za plesno pot se je odločila na podlagi ljubezni do plesnega giba. Poučuje, koreografira in profesionalno deluje na plesnem področju že 15 let.

 

ORIENTALSKI TREBUŠNI PLES – SHAYALA BELLYDANCE

Z vadbo se poudarja zapeljivost telesnega giba, izboljša se drža in hoja, izoblikuje se postava. Posvečamo se plesnosti, gibljivosti, elastičnosti in moči telesa. Poudarek je na gibljivosti ram, hrbtenice, medenice in kolkov, izjemno se poveča moč notranjih trebušnih in hrbtnih mišic. Orientalski ples je zaradi svoje dinamike in izraznosti primeren za vse generacije.

 

BRAZILSKA KARNEVALSKA SAMBA – SAMBA LIFE

Brazilska karnevalska samba končno tudi v Sloveniji, je hiter, živahen solo ples, je simbol Brazilije in Brazilskega karnevala. Naučili se boste tipične samba korake in pri tem močno pospešili srčni utrip. odlična kardio vadba, krepi stegenske in ritne mišice, nudi užitek, zabavo, odklop od sivega vsakdanjika. Primerna tudi za moške.

 

TELOVADBA ZA ŽENSKE – BELLYPOWER

Edinstvena vadba za ženske je zasnovana na dolgoletnih izkušnjah dela na tem področju. Cilji, ki jih dosežemo, so: lepo, enakomerno tonirano telo, povečana moč in gibljivost, izboljšanje drže in preventiva za zdravo hrbtenico.

 

 

Oglasite se na Danceflooru ali pa kontaktirajte Špelo in jo povprašajte kar vas zanima. Z veseljem čaka na vaš mail! Izpolnite kontakntni obrazec -> Kontaktiraj Špelo